Most érdemes csoportosan jegyet foglalni a Wizz Airnél

A vásárlás legszentebb ünnepét, a Black Fridayt felrúgva a Wizz Air fapados légitársaság feltalálta a Pink Pénteket, utalva a cég színére. Az akció november 15-én, tehát már ma elkezdődött, és 8 napon át tart. És hogy miről szól? 

Egész pontosan arról, hogy november 22-ig 10% kedvezménnyel foglalhatók csoportos utazások minden, a téli menetrendben szereplő járatra.

Fontos apróság, hogy az akció a 11-55 év közötti, nem diák- és nem nyugdíjas csoportokra vonatkozik, és fontos elem, hogy az utazásnak 2019. március 31-ig be kell fejeződnie. A korlátozások ellenére se rossz ajánlat ez, hisz 44 országban 142 úticél érhető el akár 11 főtől is. Így egy nagyobb baráti társaság is útra kelhet.

Nyáron ilyen különleges festést kapott a Wizz Air századik gépeForrás: Földházi Árpád / Wizz Air

További jóság, hogy az utasok neve indulás előtt 72 órával ingyenesen módosítható, ráadásul a viteldíjat két részletben is ki lehet fizetni több mint 30 nappal az indulás előtti foglalás esetén. A csoportos foglalás 55 főig vehető igénybe a közlemény szerint.

És ha már úticélok: a Wizz Air megjegyzi, hogy a téli menetrendben járatokat kínál melegebb égövekre (pl. Tenerifére, Eilatba vagy Agadirba), nagyvárosokba (pl. Berlinbe, Brüsszelbe vagy Stockholmba) és síközpontok közelébe (pl. Milánóba, Bázelbe vagy Szófiába) is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek