Nyereményjátékkal ünnepel a Lufthansa

  Nyereményjátékkal ünnepel a Lufthansa

  Kerek fél évszázaddal ezelőtt, 1967. augusztus 26-án érkezett Magyarországra a Lufthansa első menetrendszerű járata. A jubileum alkalmából Németország nemzeti légitársasága több ajándékkal és nyereményjátékkal is készül ebben a hónapban.

  A különböző portálokon futó kvízjátékok mellett bárki számára elérhető egy tízezer forint értékű voucher, melyet a https://promotion.lufthansa.com/hu50promo oldalon tölthetünk le, és bármely Magyarországról induló Lufthansa járatra foglalt jegy vásárlásakor felhasználhatunk.

  A vállalat zártkörű ünnepségére egyébként szeptember 8-án Budapestre érkezik a flotta legújabb tagja, egy Airbus A350-es. A gép a lezárt 1-es terminálnál parkol majd, a le- és felszállást viszont a 2-es terminál kilátó teraszáról bárki megnézheti.

  Az Airbus A350Fotó: Doumenjou Alexandre - MasterFilm / Lufthansa

  A Lufthansa 2016 decemberében vette át első A350-esét, amelyből jelenleg három üzemel a légitársaság flottájában. A 293 férőhelyes gépek Münchenben állomásoznak, Bostonon és Delhin kívül már Mumbaiba, szeptember 12-től pedig Hongkongba is repülnek. Az A350-900 a világ legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb nagy távolságú repülőgépe. Negyedannyival kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és csak feleannyira zajos, mint a hasonló utasszállítók - derül ki a légitársaság közleményéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!