Wellness részleget nyitott az Air France a párizsi reptéren

Az Air France januárban mutatta be új, több mint 3000 négyzetméteres és 540 ülőhelyes Business Lounge-ját a párizsi Charles de Gaulle reptéren. A várótermet úgy alakították ki, hogy legyen benne a gyerekeknek egy játszószoba, egy bár és egy wellness részleg. 

Forrás: Air France

A váró központi részén található „Le Balcon" részt Mathieu Lehanneur tervezte meg úgy, hogy az íves, tükörbetétes plafonjától az ember már várakozás közben is a fellegekben érezhesse magát - olvasható a szerkesztőségükbe érkezett közleményben. A váró közepén található bárban a párizsi Hotel Lancaster vezető bartendere által kifejezetten az Air France számára kreált italokat szolgálnak fel. Olyan különlegességeket lehet megkóstolni, mint a pezsgős narancslikőr konyakkal vagy egy alkoholmentes mocktail, amely Franciaország ikonikus hozzávalóit tartalmazza. De minden hónapban megválasztják az „Úticél" koktélt is, amelyet mindig a légitársaság egy adott desztinációja inspirál.

Forrás: Air France

A Business Lounge több mint 550 négyzetméterén kapott helyet a wellness részleg, ahol az utasok nyugágyakon lazíthatnak, egészséges, méregtelenítő ételeket és italokat fogyaszthatnak, valamint igénybe vehetik a privát szaunákat és a luxus zuhanyzókat is. A „Le Petit Salon"-ban pedig a nyugalom érdekében megtiltották a mobiltelefonok és egyéb elektronikai eszközök használatát.

Az exkluzív váró 4-12 éves gyerekeknek fenntartott játszó szobáját pedig TV-vel, Sony Playstationokkel, érintőképernyős játékasztalokkal, asztali focival és ingyen wifivel szerelték fel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek