Pálinkás macaron lesz a sztárja budavári pálinka- és kolbászfesztiválnak

  Önálló helyszínt kapnak a pálinkás desszertkülönlegességek a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, október 3 és 6 között, ahol bonbonok, macaronok, csokoládék kerülnek terítékre. Az igazi ínyencek először kóstolhatják meg az iparművészek által kreált, egyedi tervezésű, Art Collection üvegek tartalmát, amelyekben évekig érlelődött a pálinka.

  A szervezők ígérete szerint nemcsak a kóstolópoharakból, de a desszertekből is a legfinomabb hazai párlatok zamata köszön majd vissza a Budai Várban, ahol ezúttal külön helyet alakítanak ki az édességkülönlegességeknek.

   

  További csemegékért kattintson a macaronokra!
  Galéria: Pálinkás macaronok és bonbonok a Budai Várban
  Fotó: Palinkaeskolbasz.hu

  Kóstolhatunk majd pálinkával töltött bonbonokat és macaronokat, békési szilvalekvárral töltött papucsot, ChocoMe-Rézangyal párosításából született málna pálinkával ízesített étcsokoládét vagy körtés likőrös fehér csokoládét is. A fesztiválon összesen 12 egyedi desszertkreáció kap majd standot.

  A fesztiválon először lesz lehetőség megkóstolni a hazai iparművészek által megálmodott díszes üvegek tartalmát, amelyben évekig érlelődött a párlat. Emellett pedig a tavaszi Pálinkafesztiválra készült, limitált számú Év meggypálinkájából is lehet még vásárolni.

  Ismét elindul a blendelő kurzus, ahol az érdeklődők is elkészíthetik saját párlatukat, amelynek ízét, illatát és alkoholfokát is maguk állíthatják be.

  Hol: Budavári Palota Hunyadi Udvarában

  Mikor: Október 3-6. között.
  Csütörtök: 14-24 óra
  Péntek: 14-02 óra
  Szombat: 12-02 óra
  Vasárnap: 12-22 óra

  Mennyiért: napijegy ára 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz, és ingyenes belépést a Budapesti Történeti Múzeumba. Elővételben 1500 Ft, erről információ itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!