Luxuscsoki szőlőmagkivonattal: 3 éves a chocoMe

Luxuscsoki szőlőmagkivonattal: 3 éves a chocoMe

Hároméves lett a kézzel készült, személyre szabható táblás csokoládék gyártója, a chocoMe. A vállalat születésnapi eseményén a Travelo is képviseltette magát, megkóstolhattuk a chocoMe újdonságait: a 40 százalékos tejcsokoládét, a szőlőmagkivonatos Gere csokoládét, valamint új feltétként a világ legjobbjaként titulált piemonte-i mogyorót, a liofilizált ananászt és a hazai készítésű panyolai szilvát.

Nem csak finom, egészséges is: minden egyes tábla GERE csokoládéba egy felnőtt ember számára elegendő napi adag szőlőmag mikroőrlemény kerül.Fotó: chocoMe

 Az immár 14 országban elérhető chocoMe széles körben kevésbé ismert, ám kiváló minőségű alapanyagokból állít elő csokoládékat, hogy aztán megkedveltesse azokat vásárlóival. Ezért került a repertoárba a ritka, Ecuadorban honos, Arriba kakaóbabból készült negyven százalékos tejcsokoládé. És ugyanezért tették elérhetővé a feltétek közt a piemonte-i mogyorót is, amit a világ legfinomabb és legjobb minőségű mogyorói között tartanak számon. Michelin-csillagos éttermek séfjei és neves cukrászok egyaránt erre esküsznek, és mostmár mi is kérhetünk belőle a csokinkra.

Külföldön is menő
A chocoMe külföldi sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kollégáink utazásaik során váratlanabbnál váratlanabb helyeken botlanak a magyar luxuscsokiba. A Las Vegasban megrendezett IPW turisztikai vásáron járva az egyik legfelkapottabb luxushotel, a Wynn Hotel cukrászdájában találtak chocoMe táblákat. Londoni emberünk, a Neverordinary London bloggere pedig a londoni Southbank Centre-en megrendezett éves szabadtéri csokifesztiválon, melyen az angol csokiélet prominens szereplői vonulnak fel, találkozott a magyar csokimárkával.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek