Elég bátor egy éjszakai vadonlátogatáshoz? Akkor irány a Szegedi Vadaspark!

Még nem hallotta, hogyan kacag egy hiéna? Persze, hogy nem, hiszen a hátborzongató hangokat többnyire éjjel adja ki a ragadozó. Szombaton késő este ennek meghallgatására is lesz lehetősége a Szegedi Vadasparkban.

Ezzel a fekete jaguárral is találkozhat a sötétbenForrás: Szegedi Vadaspark / készítette: Lajos Endredi

Amennyiben inkább egy barátságosabb mutatványra lenne kíváncsi, akkor nézze meg július 14-én 19.30-tól a vadaspark új lakóinak, az ázsiai elefántoknak bemutatkozását. Mivel az ormányosok kifutója hatalmas, mindenki az első sorból láthat bele az elefántok éjszakai életébe. Egy órával később, fél kilenckor már a hiénák és a törpevizilovak lakhelye előtt érdemes sorakozni, ugyanis látványetetést mutatnak be a látogatóknak.

Este kilenckor egy nem mindennapi randira kerül sor: az oroszlán és Ottó, a műzebra találkozik egymással. A különleges románcnak ön is a szemtanúja lehet. Nem sokkal később, 21.30-kor már a jaguár vacsorázik, a nagymacska etetését szintén megnézhetik a látogatók.

Amennyiben egy hüllősimogatásra is benevezne, erre egész este lesz lehetősége, és még a növényevő lakók etetését is végigkísérheti. A sötétbeboruló állatkert rejtelmességét késő éjszakáig tapasztalhatják meg a vendégek. A nappal kiváltott belépőjegyével aznap éjszaka is vissza lehet térni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek