Hőség ide vagy oda, Londonban már karácsonyra hangolódhat

Bár Európa nagy része hőségtől tikkad, Londonban már megnyílt a Selfridges karácsonyi vására. A világhírű áruház 145 nappal az ünnepek előtt kezdte meg a karácsonyfa díszek árusítását Oxford Street-i üzletében, ahol megfeledkezve a tomboló nyárról, egy kis időre beleélheti magát a tél legszebb ünnepébe - írja az MTI.

Forrás: Selfridges.com

A brit üzlet évek óta megörvendezteti vásárlóit azzal, hogy már nyáron megnyitja karácsonyi vásárát. Indoklása szerint a nyári turistaszezont kihasználva sok külföldi él a lehetőséggel, hogy megvegye az áruházban kapható ritka díszeket és egyéb különlegességeket. Ráadásul nemcsak a külföldiek, hanem a britek körében is egyre népszerűbb a nyári karácsonyi vásár. Sokan jó előre szeretik letudni a karácsonyi vásárlás legalább egy részét, és hónapokkal karácsony előtt még a kínálat is jóval szélesebb.

A patinás londoni áruház karácsonyi osztályának kínálatában éppúgy szerepel 1,95 fontos (700 forintos) ceruza, mint neondísz 8500 fontért (hárommillió forintért). Idén először a házi kedvenceknek is találnak karácsonyi ajándékot a vevők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek