Ezeket muszáj vinned, ha hajóútra mész

Akár dolgozni, akár pihenni mész egy hajóútra, van néhány alapvető dolog, amit mindenképp érdemes magaddal vinned. Bryan, aki hosszú hónapokat tölt a tengeren, megosztotta tapasztalatait, és felfedte, mik azok az eszközök, amik nélkülözhetetlenek a fedélzeten. Tarts velünk, hogy megtudd Te is!

Mágnesek 

Mágneses kampóForrás: shutterstock

Erre a dologra gondolnék utoljára, amikor bepakolok a bőröndömbe, pedig mint kiderült, rendkívül hasznos. Bryan szerint ez az a dolog, amit legelőször kell bepakolni a táskába, ha hajóútra mennénk, ez pedig nem más, mint a mágnesek, mágneses kampók. Ezzel rengeteg helyet tudunk megspórolni a kis kabinokban. A hajók belseje nagyrészt fémből készül, így ezek a mágnesek segítenek a falakra és ajtókra akasztani a dolgokat.

A mágnesekkel rengeteg helyet takaríthatsz meg, minden kollégám használja őket" - mondja Bryan

Univerzális adapterek

univerzális adapterekForrás: Shutterstock/MMXeon

Különböző országokból érkező hajóutak során számos különféle aljzattal találkozhatsz. Például, amikor Londonban nyaraltunk, nem tudtuk tölteni a telefonjainkat, hiszen más volt az aljzat. Egy univerzális adapter nélkülözhetetlen, hogy minden eszközöd, legyen az telefon, laptop vagy egyéb elektronikai cikk, mindig feltöltve maradjon. Ne járj úgy, mint mi!

Kisállat - a kapitányok kiváltsága

Kiskutya kalóz jelmezbenForrás: Shutterstock/Firn

A harmadik dolog már egy kicsit mókásabb, és mi, hétköznapi emberek sajnos nem élvezhetjük, azonban a kapitányok igen. Ők felvihetik a hajóra a kisállatukat, ami lássuk be, hatalmas előny, hiszen van, hogy hetekig úton vannak. Így nem kell megválniuk kedvenceiktől. Bryan azonban még nem kapitány, de az álmai között szerepel,  hogy egyszer ő is cicájával, Luke-kal utazhasson. 

Itt pedig végre találkozhattok Bryannel és kiscicájával!

@bryanjamescruises

Most crew members bring two HUGE bags, but I like to keep it simple. Still haven't found a way to sneak my cat onboard but I'm not giving up yet.

♬ original sound - Bryan James

 Forrás: www.ladbible.com

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek