Videó: Furcsa tárgyat látott a repülőgép utasa a magasban, le is filmezte

Michelle Reyes, aki a lányával ült a repülőgép ablakánál, kinézett New York városára, és elállt a lélegzete. Nem a város látványától, hanem egy titokzatos, sötét és hosszúkás, oválisnak tűnő objektumtól a LaGuardia repülőtér felett. Szerencsére elég gyors volt, és lefilmezte, majd elküldte a szövetségi hatóságoknak – írja a metro.co.uk.

Arra gondolt, talán biztonsági kockázatot jelenthet, de nem kapott visszajelzést tőlük. Az édesapjának is megmutatta a felvételt, aki az amerikai haditengerészetnél szolgált.
„Fogalma sem volt, mi lehet az. Ő is ugyanolyan tanácstalan volt, mint én" – mondta. "Arra tippelt, drón lehet, de nem gondolta, hogy ott kellene lennie, ahol van, olyan közel a repülőgéphez."
Íme, az elgondolkodtató felvétel:

Ben Hansen, az UFO Witness on Discovery+ televíziós műsorvezetője elmondta, hogy csapata elemezte Reyes videóját, és nem talált bizonyítékot arra, hogy a nő meghamisította volna a felvételt.

Többen felvetették, hogy az csupán egy rovar lehetett, de az utas azt mondta, nem hiszi, hogy rovarról van szó. Reyes elmondta, hogy megosztotta a videót a nemzeti UFO-adatbázissal és az Enigma Labs-szal is. Azt is hozzátette, van egy másik tanú is.

„Egy másik anyuka a repülőúton azt mondta, hogy észrevette, amikor a levegőben volt, így nem én voltam az egyetlen, aki látta" – mondta Reyes. A NewsNation csatorna mindenesetre felkapta a hírt, bár azt nekik sem sikerült kideríteniük, mit láthatott a két nő.

(Borítókép forrása: CK Foto/Shutterstock - illusztráció)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek