Egy utas menet közben egy Boeing mellékhelyiségében próbált véget vetni az életének

Egy repülőgép kényszerleszállást hajtott végre, miután a hírek szerint az egyik utas öngyilkosságot kísérelt meg a gép mellékhelyiségében.

A fotó illusztrációForrás: Imaginechina via AFP/Zheng shuai - Imaginechina/Zheng Shuai

A Thaiföldről az Egyesült Királyságba tartó EVA Air BR67-es járata éppen a londoni Heathrow repülőtérre tartott, amikor a légiutas-kísérők észrevették, hogy egy utas gyanúsan hosszú ideig tartózkodik a mellékhelyiségben. A Boeing 777-300ER gép ereszkedése közben a férfit megtalálták a WC-ben, akiről azt gyanították, hogy megpróbált véget vetni az életének.

Úgy tudni, az illetőnek a légiutas-kísérők és a fedélzeti orvos segített a földet érésig, a pilótáknak pedig elsőbbségi leszállást engedélyeztek.

Miután a repülőgép 19 óra 57 perckor landolt, a férfit elsősegélyben részesítették, és további kezelésre kórházba szállították. Az EVA Air megerősítette az incidenst, mely a Bangkok-London járaton történt még március 15-én – írja az airlive.net.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek