Csúcsforgalom várható a dubaji nemzetközi repülőtéren

Az Emirates azt ajánlja az utasoknak, hogy szánjanak elegendő időt az idei június végi és júliusi utazásuk megtervezésére, mivel a következő két hétben csúcsforgalom várható a dubaji nemzetközi repülőtéren.

Forrás: Emirates Press

Mivel a forgalmas napokon várhatóan több mint 80 ezer utas indul Dubajból, az Emirates azt tanácsolja az utasoknak, hogy a járat indulása előtt legalább 3 órával érkezzenek meg a dubaji repülőtérre, vegyék figyelembe a beszállási időt, hogy időben elérjék az indulási kaput, és használják ki a többféle check-in és csomagfeladási lehetőséget.

Ajánlott letölteni a légitársaság applikációját is, mivel a Dubajból induló járatokra a beszállókártyákat digitális formában az alkalmazáson keresztül, vagy e-mailben az Emirates.com oldalon állítják ki. Az online és az alkalmazáson keresztüli check-in 48 órával a járat indulása előtt válik elérhetővé.

Forrás: Emirates Press

Az Emirates Dubajból induló utasai az időmegtakarítás érdekében ingyenesen leadhatják a poggyászukat is. A poggyászfeladási lehetőség a város több helyszínén is elérhető, például a Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központban (DIFC) vagy az Ajman központi buszpályaudvaron.

Ingyenes meglepetés

Június 23. és július 16. között, hétvégenként az Emirates hat fagylaltkocsit helyez el a dubaji repülőtér indulási területein, ahol az utasok a nyári vakációra való indulás előtt frissítő vanília, arab kávé és datolya fagylaltot vagy mangó sorbetet fogyaszthatnak ingyen - írtáj a légitársaság sajtóanyagában.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek