Három utas fenyegette a légiutas-kísérőket a Wizz Air budapesti járatán

A Wizz Air február 17-én reggel Budapestről Stockholmba induló járatán három utas zavarni kezdte a légiutas-kísérők munkáját, majd csomagjaikkal megpróbálták eltorlaszolni a vészkijáratot, írta a légitársaság a közleményében.

A három utas a felszállás után nem sokkal újra sértegetni és fenyegetni kezdte a légiutaskísérőket, a tiltás ellenére megpróbáltak rágyújtani, és viselkedésükkel a többi utast is zavarták.

A személyzet azonnal értesítette az illetékes svéd hatóságokat, akik az egyik utast a landolás után bilincsben vitték el a gépről. A gépen utazók az eljárás miatt a menetrendhez képest tíz perccel később hagyhatták el a gépet.

A járat utasai az incidens miatt később hagyhatták el a gép fedélzetétForrás: Wizz Air

„A Wizz Air elnézést kér a késésért és az esetleges kellemetlenségért, de a légitársaság számára minden esetben az utasok, illetve a személyzet biztonsága a legfontosabb, így a velük szemben elkövetett agresszió minden lehetséges formájával szemben zéró toleranciát alkalmaz, és mind a szóbeli, mint a tettleges agresszió ellen szigorúan fellép", írták a közleményben. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek