Olaszország harmadik legnagyobb légitársasága lett a Wizz Air

Tizenkét új útvonalat nyit a Wizz Air légitársaság a Róma-Fiumicino és Milánó-Malpensa repülőterekről, továbbá összesen 8 viszonylaton sűríti járatait – olvasható az Airportal oldalán.

A Wizz Air két Airbus A321neót helyez a Róma-Fiumicino légikikötőben működő bázisára, ahol így már 7 repülőgép állomásozik majd, egy további példány kerül Milánó-Malpensára, ahol ezzel 6-ra bővül a flotta. Róma-Fiumicinóról hét új viszonylat válik elérhetővé: Barcelonába, Göteborgba, Malagába, Párizs-Orlyba, Portóba, Sevillába és Valenciába, amivel 65-re nő a célállomások száma.

Az új járatok októbertől indulnak OlaszországbólForrás: Wizzairhungary/Wikipedia

Milánó-Malpensáról pedig öt további városba lehet majd eljutni: Cardiffba, Dzsiddába, Marsza Alamba, Rijádba és Jerevánba, ezzel 43-ra bővítve az útvonalakat. A most bejelentett útvonalak 2022 októberében indulnak, a jegyértékesítés már megkezdődött. A vállalat közleménye szerint a fejlesztéseket követően a Wizz Air Olaszország harmadik legnagyobb légitársaságává lép elő. A légitársaság november 3-án viszont bezárja a palermói bázisát, a repülőgépek innen kerülnek át Rómába és Milánóba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek