Ez a légitársaság egészen meglepő, mintás gépeket indít

Mi jut eszetekbe a Condor új, csíkos repülőiről? Nos, a légitársaságot a nyaralóhelyek és tengerpartok meghatározó szimbólumai, a napernyők, strandtörölközők és nyugágyak csíkossága ihlette, hisz a színes csíkok a világ szinte minden strandján visszaköszönnek.

A szabadidős légitársaság azt tervezi, hogy 2024-ig flottájának 80 százalékát átfesti csíkosra. Az új dizájnt a Condor első A330neo gépén mutatták be, amely ősszel debütál a társaság hálózatán belül. De az egyik meglévő A321-es gép már április 5-én elindult Lanzarote szigetére egy élénk sárga csíkozással.

A vállalat fő arculati színei a sárga és a kék maradnak, amelyeket a szürke szín egészít ki és tesz kontrasztossá. A Condor logóját szintén frissítették: dinamikusabb vonalvezetést kapott, emellett áttervezték az arculat fő betűtípusát is.

A következő hónapokban még öt Boeing 757-es és Airbus A320/A321-es gépét festi át a cég, így a nyári időszakban már hat példány repül az új színekben.

Felnézve az égre, már messziről virítani fognak a színes csíkokba öltöztetett gépekForrás: Condor

A repülőgépeken kezdetben öt szín jelenik meg a csíkozásban: a sárga, a piros, a kék, a zöld és a homokbézs. Nem ez volt a légitársaság első, látványos dizájnja, tavaly Húsvétkor természetesen színes, húsvéti tojások kerültek a gépek oldalára. 

Ezek a gépek is kitűntek a többi légicég repülői közülForrás: Condor Airlines/Facebook

A személyzet új formaruhát és kiegészítőket kap, amely illeszkedik az új arculati elemekhez, emellett a következő időszakban lecserélik a fedélzeti takarókat, étkészleteket, a beszállókártyákat és a repülőtéri jelzéseket is. A régi anyagokat nem dobják ki, hanem elhasználják vagy újrahasznosítják – írja az airportal. hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek