Egy ducimodell felszólította a Deltát, hosszabbítsa meg a biztonsági öveket

Közel 1 millióan látták már azt a videót a TikTokon, amelyen Remi Bader plusz size modell nem tudja becsatolni a Delta Air Lines biztonsági hevederét, mert az öv egyszerűen nem éri át a derekát. A felháborodott modell felszólította a légitársaságot, hogy változtasson az övek hosszán.

@remibader And no I shouldn't need to ask for an extender. It should just be easy! @delta ♬ Spaz - Mr. 2-17 & DRIPPY PRODUCTIONS

A Points Guy utazási áttekintő oldal szerint a Delta biztonsági öveinek hossza 100-114 cm (40-45 hüvelyk) között van. Ez rövidebb, mint az American Airlines és a JetBlue övei, amelyek hossza 114-119 cm (45-47 hüvelyk) de még mindig hosszabb, mint a Southwest öve, amely mindössze 99 cm (39 hüvelyk).

Bader egy októberi videóban azt állította, hogy a Delta új gépein „jóval rövidebbek a biztonsági övek, mint korábban". A klipben a TikToker elmesélte, hogy kiborult, miután felszálláskor nem tudta becsatolni az övét.

Kellemetlen helyzetbe kerülhet, akinek az átalgnál szélesebb a dereka - ezen akar változtatni a modell - illusztrációForrás: PATRICK DESROCHERS/Patrick Desrochers/Delta News Hub/Wikimedia commons

Azt mondta, hogy amikor szembesítette a légiutas-kísérőt a problémájával, ő azt válaszolta, hogy kérjen hosszabbítót, egy olyan eszközt, amely körülbelül több mint 80 cm-rel megnöveli a biztonsági övet. Ezt a javaslatot állítólag szégyellte Bader, mert azt éreztette vele, hogy valami nincs rendben vele.

"Csak készítsenek hosszabb biztonsági öveket, miért probléma ez?" – kérdezi felháborodottan. A tűzrőlpattant modell ezzel a fellépésével állítólag rengeteg ember szimpátiáját váltotta ki az interneten.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek