Edinburgh-tól Bolognáig, kilenc újraindított járattal bővül a Wizz Air kínálata

A Wizz Air bejelentette, hogy több korábbi, népszerű járat is visszatér kínálatába. Márciustól az utazni vágyók Budapestről ismét repülhetnek London-Gatwick repülőterére, valamint Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz az utasok számára. Debrecenből márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka járat szerepel újra a légitársaság menetrendjében.

Forrás: Wizz Air / Press

A légitársaság utasai számára hamarosan nyolc ország kapuja nyílik ki: az északi Norvégia, a Kelet-Európai Lengyelország, Montenegró és Macedónia mellett Skócia és Anglia fővárosa, valamint Ciprus legnagyobb tengerparti üdülőcentruma és Izrael kulturális központja is visszatér a légitársaság kínálatába - írták a sajtóközleményben.

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt. Azt pedig a Wizz Air oldalán is olvashatjuk, illetve mi is tapasztalatból ajánljuk, hogy a legfrissebb beutazási feltételekről indulás előtt mindenképpen javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalán informálódni. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

Szintén javasolt, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Edinburgh Podgorica és Lárnaka irányába március 28-tól utazhatunk, Varsóba április 11-én indul az eslő gép, Oslo és Bolgna irányába május 2-án, Szkopje felé pedig május 23-án száll fel a repülő. A Budapest London-Gatwick és a Debrecen Tel-Avív útvonal pedig március 21 óta üzemel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek