Így kerülhetjük el a sorban állást a budapesti reptér kávézóiban

Új szolgáltatással bővíti palettáját a Budapest Airport: Európában elsőként lép partnerségre a Wolttal, így mostantól előre rendelhetnek a budapesti repülőtér tranzitterületén található éttermekből és kávézókból az utasok. A mobilalkalmazás segítségével gyorsan és érintkezésmentesen adható le és fizethető ki az étel- vagy italrendelés, amely aztán a repülőtéri vendéglátóegységekben várakozás nélkül vehető át. Az új szolgáltatást az utasbiztonsági ellenőrzőpont után, a tranzitterületen található legtöbb étterem és kávézó bevezeti - derül ki a Budapest Airport közleményéből.

Az utasok az ételt-italt a tranzitterületen található étkezőasztaloknál fogyaszthatják elForrás: Budapest Airport

Az induló utasok a repülőtér területéről érhetik el az együttműködésben részt vevő éttermek étlapjait, a vendéglátóegységek pontos listájáról a Wolt alkalmazás mellett a Budapest Airport honlapján is tájékozódhatnak.

A szolgáltatást egyelőre csak a beszállókártyával rendelkezők, valamint a repülőtéren dolgozók tudják igénybe venni, mert a rendelést közvetlenül az étteremben vagy a kávézóban, tehát az utasbiztonsági ellenőrzést követően kell átvenniük. A fizetésre azonnal sor kerül az alkalmazáson keresztül, a vásárló pedig értesítést kap, amint elkészül a rendelése.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek