Újraindítja Koppenhága-Budapest járatát a Norwegian

  Januárban jelentette be a Norwegian Air, hogy a világjárvány okozta pénzügyi nehézségek miatt megszünteti hosszú távú fapados útvonalait, és kizárólag a belföldi és az európai útvonalakra összpontosít. A csődközeli helyzetből lassan kilábalni látszik a légicég, a legfrissebb hírek szerint ismét megnyitotta koppenhágai bázisát, visszavette korábban elküldött 200 dolgozóját és a jövő héttől hetente kétszer már Budapestre is repül Boeing 737-es gépeivel.

  Forrás: skeeze / Pixabay

  Az Airportal a Routes Online beszámolója alapján arról ír, hogy a légitársaság az oltási programok előrehaladtával és az uniós Covid-igazolvány mai, azaz július 1-jei bevezetésével jelentősen megugró kereslet miatt látja indokoltnak a koppenhágai bázisának újraindítását. Kedden, tavaly április óta először, fel is szállt a bázisról első járata Malagába, és a tervek szerint júliustól 27 európai városba repülnek majd innen gépeik, köztük Budapestre is.

  A dán és magyar főváros repülőtere között július 4-étől közlekedik minden csütörtökön és vasárnap. A gépek csütörtökönként 12.50-kor szállnak fel Koppenhágából és 14.35-kor érkeznek meg, majd 15.15-kor indulnak vissza, hogy aztán 17.05-kor landolhassanak. Vasárnaponként 10.10-kor száll fel a gép Dániában, 11.55-kor száll le Ferihegyen, majd Budapestről 12.35-kor indul vissza, és 14.25-kor érkezik meg Koppenhágában.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek