Spanyol járatait is elindítja a Wizz Air most, hogy oltás és teszt nélkül lehet odautazni

A Wizz Air hétfői közleményben jelentette be, hogy mostantól a Budapestről és Debrecenből induló spanyol úti célokra korlátozás nélkül lehet utazni, így újabb karanténmentes lehetőségekkel bővül a légitársaság kínálata. Spanyolország ugyanis a mai naptól kezdve zöld listára helyezi Magyarországot,

így oltási igazolvány vagy tesztkötelezettség nélkül érkezhetnek az utasok a népszerű mediterrán országba. A beutazás előtt 48 órával mindössze a spanyol kormány oldalán található hivatalos adatlap kitöltésére van szükség. Az utazni vágyók most már olyan úti célok közül is választhatnak, mint az izgalmas építészeti megoldásokat is kínáló Barcelona, a főleg szórakozóhelyeiről ismert Ibiza vagy a különleges természeti adottságokkal rendelkező Tenerife.

AlicanteForrás: Wizz Air

A hazatérés alkalmával azonban továbbra is szükség lesz a magyar védettségi igazolványra vagy két negatív PCR teszt bemutatására a hatósági karantén elkerülése érdekében, pont úgy, ahogyan pl. a Horvátországból hazatérőknek is.

A spanyol járatokra már foglalhatók a jegyek a légitársaság weboldalán és mobilalkalmazásán keresztül, például Budapetről Tenerifére 36 190 forinttól, Barcelonába 21 690, Malaga és Alicante városába 18 090, Ibizára és Madriba 10 890 forinttól kezdődően, de utóbbi ár körül lehet repülni Debrecenből Palma de Mallorca városába is.

TenerifeForrás: Wizz Air

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek