Bővíti belföldi olasz útvonalait a Wizz Air

  A Wizz Air új bázist nyit a dél-olaszországi Bariban, ahol 2020 decemberétől a légitársaság egy Airbus A321 típusú repülőgépe áll szolgálatba. Az új bázis megnyitása és a már elérhető 16 úti cél mellett a Wizz Air 2020 decemberétől 3 új útvonalat indít Bariból – Bologna, Torinó és Verona repülőterére - derül ki a cég sajtóközleményéből.

  Forrás: Földházi Árpád/Wizz Air

  Továbbá bővíti olasz belföldi útvonalait is: 3 új desztináció lesz elérhető Milánó-Malpensa repülőteréről: Nápoly, Brindisi és Lamezia Terme, egy új járat pedig Cataniát köti össze Veronával. A Bari – Milánó-Malpensa közötti járat sűrűségét az eddigi heti hétről tizenegy járatra növeli a társaság. 

  A Wizz Air 2010-ben repült először Bariba és az azóta eltelt egy évtizedben közel 1 millió utast szállított a dél-olaszországi városba érkező és onnan induló járatain.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek