Elhagyott újszülöttet találtak a dohai reptér mosdójában

  A dohai Hamad repülőtér mosdójában elhagyott újszülött babát találtak, majd ezután 13 ausztrál nőt szállítottak le a Qatar Airways Sydneybe tartó járatáról, hogy megvizsgálják őket, köztük lehet-e az anya - adja hírül a reuters.com.

  A Hamad Nemzetközi Repülőtér - illusztrációForrás: Arne Müseler/commons.wikimedia.org

  A nők, akiknek egy mentőautóban kellett alávetniük magukat a vizsgálatnak, jelentették az esetet az ausztrál kormánynak, mely felvette a kapcsolatot a katari nagykövetséggel. Az ausztrál hatóságok aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a nőknek beleegyezésük nélkül kellett részt venniük a vizsgálatokon.

  A Hamad nemzetközi repülőtér közleményében azt írta, hogy az október 2-án talált újszülöttet nem sikerült azonosítani, de a csecsemő él és orvosi ellátásban részesült. Kihallgatták azokat, akik a reptér érintett területén jártak, és arra kérték őket, hogy segítsenek a nyomozásban.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!