Még ebben a hónapban újraindul a Lufthansa München-Debrecen járata

Október 26-tól szigorú szabályok betartása mellett újraindítja a Lufthansa a München és Debrecen között közlekedő repülőjáratát, mely hetente három alkalommal üzemel majd – közölte a Debrecen International Airport Kft. A légitársaság a koronavírus-járvány miatt március 16. óta szüneteltette menetrend szerint közlekedő járatát. 

A Debrecenből indulók hamarosan kezdhetnek csomagolniForrás: Debrecen International Airport/Facebook

Az utasok és a repülőtér munkatársainak egészségügyi védelme érdekében folyamatos a fertőtlenítés az utasmozgás által érintett területeken, valamint ezeken a területeken bővített darabszámban állnak rendelkezésre automata, érintésmentes kézfertőtlenítők. A terminálépület egész területén, a teljes várakozási idő alatt kötelező a szájat és orrot is eltakaró maszk viselése. Az utasokkal érintkező kollégáknak (utaskezelők, utasbiztonsági ellenőrök) maszkokat, arcpajzsokat kell használniuk. Más légijáratokhoz hasonlóan a Lufthansa járatain is kötelező a maszk viselése.

A légitársaság repülőgépei úgynevezett hepa szűrőkkel lettek felszerelve, melyek folyamatosan tisztítják a körülbelül 2-3 percenként cserélődő levegőt a kabinban.

Ez a két óvintézkedés elegendő ahhoz, hogy az egymás melletti üléseken is biztonsággal foglalhassanak helyet az utasok. A Lufthansa újraindulás utáni első járata október 26-án reggel 9.20-kor landol a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, majd 10 órakor indul vissza a bajor fővárosba – írja a dehír.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek