Cetlin szidta az utaskísérőt, mert a szájmaszk helyes használatára kérték

Az American Airlines egyik utasa osztotta ki botrányos módon az egyik légikísérőt, a társaság azonnal le is tiltotta – írja a viewfromthewing.com. A beszámoló szerint az utaskísérő az egyik utast arra kérte, hogy a maszkot rendeltetésszerűen, az orrát is fedve használja, ám a jelek szerint a figyelmeztetés felbőszítette az utazót.

Az utas egy papírzacskón üzent, amelyen többek között azt írja, hogy a légikísérőnek „inkább szobákat kéne takarítania 2 dollárért" és drogokért, emellett egy sor vállalhatatlan jelzővel illette az American Airlines alkalmazottját. Az írott inzultusban többek között „maszknácinak" nevezi a légikísérőt, az üzenetet pedig úgy zárja, hogy azért írta egy papírzacskóra az üzenetet, mert azt gondolja a repülőgép személyzetének tagjának élete annyit ér, mint ami a zacskóra van írva: „szemét".

Rosszul használta a maszkot, cetlin osztotta ki a légikísérőtForrás: shutterstock.com/Giulio_Fornasar

A cég alelnöke azonnal jelezte, hogy sikerült beazonosítani az utast, aki a vizsgálat lezártáig nem utazhat a washingtoni bázisú légitársaság járatain. Jill Surdek kihangsúlyozta, hogy nagyon komolyan veszik a szájmaszkok használatát, és a jövőben akár el is tilthatják azokat, akik nem tartják be a repülőkre érvényes szabályokat. A cég október 2-áig szabadságot adott a felháborító üzenetet kapó alkalmazottnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek