A Ryanair szokásos nyári menetrendjének 60 százalékát visszaállította augusztusra

A fapados légitársaság szerkesztőségünkbe érkezett közleményében arról ír, hogy a menetrend szerint közlekedő járatainak több mint 60 százalékát újraindította augusztus 1-jétől. A Ryanair június végén indította el ismét járatait, és a cég kimutatása szerint júliusban máris 4,4 millió utast szállítottak Európa-szerte.

A közlemény szerint, ahogy nő az utazási hajlandóság és tér vissza a turisták bizalma, a Ryanair úgy növeli augusztus folyamán a repülési gyakoriságot, várhatóan már 1600 útvonalon több mint 11 ezer heti járattal áll az utazók rendelkezésére ebben a hónapban.

A Ryanair ebben a hónapban már visszatérhet a korábbi menetrend 60 százalékáhozForrás: Alexander Jonsson/Wikipedia

„A menetrendszerinti járatok már júniusban elkezdtek visszaállni a rendes kerékvágásba, az utasszám folyamatosan növekszik, és ennek eredményeként örömmel jelentjük, hogy augusztusban átléphetjük a rendes repülési menetrend 60 százalékát" – mondta Eddie Wilson, a Ryanair ügyvezetője.

A Ryanair felhívja a figyelmet, hogy a társaság járatain továbbra is tartsák tiszteletben a különböző óvintézkedések miatt bevezetett utazási szabályokat, vagyis viseljenek maszkot a repülőkön, és kerüljék a készpénzes fizetéseket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek