Idén is megtartják a jótékonysági futóversenyt a ferihegyi futópályán

  Bár folyamatosan érkeznek arról hírek, hogy az utazási irodák és légitársaságok milyen megszorításokkal, szükségszerű változtatásokkal tudnak csak működni a koronavírus-járvány miatt, a Budapest Airport idén is megrendezi jótékonysági futóversenyét, a Runway Runt, amely keretein belül ismét a SUHANJ! és az Anthony Nolan alapítványokat fogják támogatni.

  Forrás: Shutterstock (Fotó: Pavel1964)

  Egészen pontosan szeptember 19-én startol el az idei Runway Run az erre az alkalomra külön lezárt 1-es futópályán. Ahogy az elmúlt hét évben, úgy most is a turizmus szektorban dolgozók, elismert sportolók és persze a légiközlekedés szakemberei állnak majd a rajthoz. Amellett, hogy a versenyzők különböző nyereményjátékokon vehetnek részt, az esemény jótékonysági akciójának teljes bevétele a fogyatékkal élő sportolókat (SUHANJ!) és a leukémiás beteget (Anthony Nolan alapítvány) segíti.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!