Közvetlen Luxemburg és Budapest közötti járatokat indít a Luxair

Közvetlen járatot indít Budapestre a Luxair légitársaság, közölte az AIRportal.hu-val a légitársaság sajtóosztálya. A Luxair augusztus 10-től egyelőre a nyári menetrend végéig, október 23-ig hetente két alkalommal, hétfőn és pénteken repül az útvonalon.

Ilyen De Havilland Dash 8-400-as kisgépek repítik augusztustól az utasokat Luxemburg és Budapest közöttForrás: Pedro Aragão/Wikipedia

A járatokat a légitársaság 76 utas szállítására alkalmas De Havilland DHC-8 400 (Q400) turbólégcsavaros regionális repülőgépei teljesítik majd, amelyek a menetrend szerint 2 óra 10 perc alatt teszik meg a nagyhercegség és a magyar főváros közötti utat.

A légitársaság honlapja szerint a járatokra 129 eurótól elérhetők a turista osztályú retúrjegyek, amelyekben már benne van a 23 kilogrammos feladott poggyász, valamint a fedélzeti étel- és italkínálat is.

A Luxair azt közölte, hogy egyelőre csak a nyári menetrendben közlekedő, szezonális járattal terveznek. A légitársaság a kereslet és a foglalási adatok alapján később dönt arról, hogy egész évben közlekedjen-e a járat – írja cikkében az AIRportal.hu. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek