A Ryanair eltörli a nyárra foglalt jegyek járatmódosítási díját

Két héttel ezelőtt írtunk arról, hogy a Ryanair ismét elkezdte árulni jegyeit, és július 1-jétől elindítja járatait többek között Portugália, Spanyolország, Olaszország, Görögország és Ciprus legfontosabb üdülőhelyeire.

Porto városaForrás: pixabay.com

Ma pedig közleményben jelentette be, hogy ingyenes átfoglalást biztosít minden nyári járatára. Ennek értelmében holnaptól, azaz június 10-től elengedi a járatmódosítási díjat minden olyan utazó számára, akik július vagy augusztus hónapra foglalnak jegyet, de még bizonytalanok utazási szándékukban. Ezért ők 2020. december 31-ig tetszőlegesen kiválasztott időpontra foglalhatják át jegyeiket, de ha az új drágább, mint az eredeti, a jegyárak közötti különbözetet meg kell fizetniük.

A légitársaság március közepén a koronavírus-járvány világméretű kirobbanását követő tömeges útlemondások után döntött először úgy, hogy eltörli a járatmódosítás díját. A ma bejelentett lépésével már az azóta, az idei nyárra újonnan jegyet foglaló utasoknak igyekszik nagyobb rugalmasságot biztosítani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek