Így varázsolna repülőgépből templomot egy művész

Bár most nem pörög túlságosan az utazási kiegészítők piaca, Danielle Baskin terméktervező ötlete remekül illik a mostani, önreflektív időkhöz. Az alkotó a templomi ablakokat mintázó, szintes fóliákat tervezett, melyek a repülőgép ablakaira illeszkednek, spirituális hangulatot csempészve a kabinba - adja hírül a CNN.

Üvegablakok a Sagrada Familia Székesegyházban illusztrációForrás: Manolo Franco/pixabay.com

Mint Baskin elmondta, amikor tervei születtek, még nem tört ki világjárvány, de ezzel is szerette volna a megnyugtató hangulatot erősíteni. A fóliát az utasok feltekerve magukkal vihetik, majd az út során felpattintják az ablakra, majd újra elteszik. A kiegészítő öt ablakméretre kapható: az Airbus A330 és A350 valamint a Boeing 707-767, 777X és 787 ablakaira.

Hozzátette, hogy már érkeztek is rendelések, a visszajelzések alapján a vásárlók az éles használatig az otthoni ablakukon tartják őket, hogy emlékeztessék őket a jövőbeli utazási terveikre.

A művésznek egy másik projektje is fut egyébként, mely a karantén alatti unalmat és magányt hivatott enyhíteni, ez pedig nem más, mint a Max Hawkinsszal alkotott, QuarantineChat nevű alkalmazás, amely véletlenszerűen köti össze az egyes felhasználókat egy jó kis beszélgetésre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek