Még nézhetjük élőben, ahogy az ország legnagyobb karácsonyfáját rajzolják az égre

  Magyarország egére és a virtuális radarok képernyőjére rajzolják fel az ország legnagyobb karácsonyfáját éppen most, 2019. december 18-án. A speciális útvonalat – aminek köszönhetően egy karácsonyfa forma lesz látható a repülőgépeket nyilvánosan élőben követő applikációban, a Flightradar24.com oldalon – Vári Gyula főpilóta, Horváth Hanna, Faragó Pista és Fábián Gábor berepülőpilóták két Magnus Fusion 212 repülőgéppel kötelékben repülik le.

  Forrás: Travelo.hu

  A vállalat belső szabályzata szerint a berepülő pilótáknak kötelező 'útvonal-repülést' is gyakorolniuk, így ez a speciális alkalom is egyike az ilyen készségmegőrző gyakorlatoknak - olvasható az airportal.hu oldalán.

  A karácsonyfa törzse Pécsnél, míg a csúcsa Siófok magasságában lesz látható, a teljes útvonal 358 km lesz, több mint 20 fordulóval, és közel 2 órát vesz igénybe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!