Reptér épül a mesés tó mellett

  A sokak által látogatott Ezüst-tónál, azaz a Srbreno jezero mellett építenének repteret a szerbek, hogy a látogatók még egyszerűbben és gyorsabban érkezhessenek meg úti céljukhoz.

  Kilátás az Ezüst-tóraForrás: Wikipédia / Készítette: DjordjeMarkovic

  A tó Veliko Gradište községben található, Kelet-Szerbiában. A repteret akkorára tervezik, hogy a kisebb magánrepülők mellett az akár 50 utast szállító gépek is leszállhassanak. A kifutópálya már el is készült, de a dokumentáció még nem teljes az üzembe helyezéséhez, emellett a pályát várhatóan jövőre meghosszabbítják.

  A helyiek a reptér környékét is szeretnék kiépíteni: várótermet is létrehoznának, valamint a reptérre új utakat építenének. Ha minden a tervek szerint halad, akkor egy golfpálya is helyet kap a reptér közelében, ahol akár a járatukra várva is elszórakozhatnak a látogatók. Hogy mindez mikorra valósul meg, azt egyelőre nem lehet tudni. Ami biztos, hogy legalább egy évet várni kell a kivitelezésre - derül ki a szerb Turistički Svet  turisztikai magazin híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!