Egy kertbe csapódott be a repülőről leszakadó vészcsúszda

  Egy Boeing 767-es járatán történt az eset. A Delta Air Lines 405-ös, Párizsból Boston-Logan repülőtérre tartó járatán a személyzet egy éles hangot hallott közvetlenül a leszállás előtt.

  Így nézett ki a kertben a csúszdaForrás: Kevin Brown

  Ennek ellenére folytatták a műveletet, és a gép rendben, minden különösebb fennakadás nélkül le is szállt. Az érkezés után esedékes műszaki vizsgálat során derült ki, hogy nincs meg a jobb oldali hátsó vészcsúszda, amely a törzs és a szárny összeillesztéséhez közel a törzsben található.

  Később előkerült a csúszda, mégpedig egy, a repülőtértől 12 kilométerre található településen. Miltonban zuhant be egy kertbe a hiányzó darab, és a hírek szerint szerencsére senkit sem sebesített meg. Egy helyi lakos látta leesni a vészcsúszdát, mely leírása szerint olyan volt, "mintha egy nagy szemetezsák hullana alá az égből".

  A Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) vizsgálatot indított az ügyben. A Delta Air Lines szintén vizsgálja az eset körülményeit,  írja a The Boston Globe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!