Ma éjfélig érdemes lecsapnia a kedvezményes repülőjegyekre

Több légitársaság is kedvezményt kínál azoknak, akik ma foglalják le a jegyüket. Egy meglepetésutazás karácsonyi ajándéknak sem utolsó.

A kép illusztrációForrás: Jan Vasek/Pixabay

Ryanair ma, december 2-án a cyber hétfő keretáben kínál leárazásokat. Az 50 000 ülőhely egyikéhez akár már 5 euróért, azaz 1649 forintért hozzájuthat, ha decemberben vagy januában utazik, és ma éjfélig, vagyis 23 óra 59 percig foglal. A társaság a következő napokban további engedményeket is kínál, ezért érdemes figyelemmek kísérni az ajánlataikat. Részleteket a Ryanair weboldalán találhat.

A Wizz Air rózsaszín hétfő néven indított akciót, bizonyos járatokra a mai napon akár 30% kedvezménnyel foglalhatók jegyek. A rendkívüli kedvezmény csak a mai napra érvényes, viszont bármelyik úti célra jutányos áron válthatunk jegyet. A magyar utasoknak éjfélig van idejük arra, hogy meglepjék magukat vagy szeretteiket egy felejthetetlen utazással. 

Magyarországról egyébként jövőre számos új úti cél is elérhető lesz: járat indul Ukrajna egyik legszebb városába, Lvivbe, Charleroi mellett hamarosan Brüsszel központi repülőterére is közvetlenül utazhat, akik pedig a helyszínen szurkolnák ki a magyar labdarúgó válogatott EB-részvételét, azok Budapestről és Debrecenből is közvetlen szurkolói járattal utazhatnak Szófiába. A Wizz Air Budapestről már 71, míg Debrecenből 13 kényelmesen elérhető úti célt kínál. Bővebb információkért látogasson el a Wizz Air weboldalára. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek