Kétsávos turbó-körforgalom épül a ferihegyi 2. Terminál előtt

  A következő néhány hónapban különös körültekintéssel kell megközelíteni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Terminálját, amely előtt új körforgalom kialakítása kezdődött meg, amelynek köszönhetően biztonságosabbá és egyszerűbbé válik a terminál megközelítése – írja közleményben a Budapest Airport Zrt.

  A 4. sz. főút és a repülőtér 2. Terminálja között, az Aeropark közvetlen szomszédságában épül az új körforgalom. A turbó-körforgalmat kétsávosra alakítják ki, amely a tervek szerint a 2. Terminál növekvő utasforgalmát és az új Cargo City felé lekanyarodó teherforgalmat is kiszolgálja majd.

  Forrás: Budapest Airport

  A repülőtér a munkálatok módját és fázisait többek között a Rendőrséggel és a Pest megyei közútkezelővel is egyeztette, annak érdekében, hogy az építkezés a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljön, és a lehető legkisebb hatása legyen az autós forgalomra. A munkálatok nagy részét éjszaka végzik majd, a repülőtér az autósok türelmét és megértését kéri a következő hónapokban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!