Egy brit utas fejére szakadt a plafon a Liszt Ferenc reptéren

Leszakadt egy darab álmennyezet a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, és egy, a csomagjára várakozó utas fejére esett. Az ügyben nyomozás indult.

Egy szemtanú szerint „embernyi nagyságú rész szakadt ki az álmennyezetből", írja az AIRportal.hu. Kicsit pontosabb meghatározás szerint egy két négyzetméteres felület esett rá egy brit állampolgárra, miközben az a szállítószalag mellett állva várt a csomagjára a repülőtér 2B terminál érkezőszintjén. Az utas nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A kép illusztrációForrás: RainerPrang/Pixabay

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság az eset körülményeit ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt elrendelt nyomozás keretében vizsgálja.

Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) szóvivője szerint a kezelésükben lévő épületeket folyamatosan ellenőrzik, a balesetet nem a társaság kezelésében lévő szerkezete okozta. Azt is hozzátette, hogy az utas csak egészen minimális hámsérülést szenvedett, és mivel orvosi beavatkozásra nem volt szükség, ezért a saját lábán távozott.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek