A Wizz Air sem ússza meg a belgiumi sztrájkot

  Méretes általános sztrájk bénítja meg mostanság Belgiumot, és ez a légiközlekedést is alaposan érinti. A Wizz Air közleményben ír arról, hogy a charleroi-i repülőtér sem úszta meg a munkabeszüntetést. A Brüsszelt is kiszolgáló reptérre van közvetlen járata a Wizznek (innen amúgy vonattal lehet továbbmenni a fővárosba), de ez szerdán gyakorlatilag bezár.

   

  Brüsszel-Charleroi február 13-án, szerdán nem fogad és nem indít járatokat, ez a Wizz brüsszeli járatait is érinti.  

  A Budapestről Brüsszelbe repülő, W6 2283A számú járat szerda 18:45 helyett másnap, február 14-én, csütörtökön reggel 6:00-kor indul. A Brüsszelből Budapestre repülő, W6 2284A számú járat szerda 21:25 helyett szintén másnap, csütörtök reggel 8:40-kor indul.

  wizzairForrás: Földházi Árpád / Wizz Air

  A légitársaság hozzátette, valamennyi érintett utast egyénileg tájékoztat a fennakadásokról, a járatokkal kapcsolatos változásokról, és persze mindent megtesz, hogy minimalizálja a kellemetlenségeket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!