Nagy árengedményekkel indítják az évet a légitársaságok

Több légitársaság is nagy kedvezményekkel indítja az új évet, így ha van már elképzelésünk arról, hogy hova szeretnénk utazni, akkor azért, ha pedig nincs még ötletünk, akkor azért érdemes átböngészni az ajánlatokat.

A Wizz Air roppant egyszerűre vette a figurát: minden járatára rápakolta a 20%-os kedvezményt. Amire itt figyelni kell az elsősorban a határidő, ugyanis az akció csak és kizárólag ma, azaz január 10-én érvényes 00.00 órától 23.59-ig. Az árban az adók és a kötelező díjak benne vannak, az adminisztrációs díj viszont még nem. Arra is figyelni kell, hogy csak azokra a foglalásokra érvényes a kedvezményes ár, amelyek a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban történnek.

Mi legyen a következő úti cél?Forrás: KLM

A Quatar Airways kicsit kijjebb tolta a határokat, náluk január 16-ig lehet lefoglalni az olcsóbb repülőjegyeket. Az utazási időszak január 7.-május 20., azaz ezen az időszakon belül kell valamikor útra kelnünk. Az ajánlat a Budapestről induló járatokra, csak retúrjegyekre érvényes, olyan úti célokkal, mint például Phuket (160 900 Ft-tól), vagy Kuala Lumpur (164.900 Ft-tól).

Az Air France-KLM csaknem húsz úti célt jelölt meg a kedvezményes repjegyek listáján. Ezek mind Magyarországról induló járatok, olyan izgalmas desztinációkkal, mint például Mauritius (181.700 Ft-tól), Fokváros (160.200 Ft-tól), Bangkok (148.900 Ft-tól), vagy Aruba (239.800 Ft-tól).

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek