Kiröhögték a kislány nevét, bocsánatot kért a légitársaság

Kínos incidens miatt kellett sajnálkoznia az amerikai Southwest Airlinesnak, aminek munkatársai egy ötéves kislány nevettek ki a reptéren – írja a BBC News. Traci Redford és lánya Abcde (kb. Ebszájdínak ejtik) épp Kaliforniából tartottak haza El Pasóba (Texas), amikor a John Wayne Reptéren a beléptetőkapuknál az egyik ügynök felnevetett a kislány neve láttán, lefotózta a dokumentumát és feltette a netre.

.Forrás: AFP/Getty Images/Bruce Bennett

Chris Mainz, a légitársaság szóvivője felajánlotta a családnak a cég bocsánatkérését, hozzátéve, hogy a munkatársban nem tengett túl a törődés, tisztelet és udvariasság. A másik oldal mást mondott: Traci Redford szerint ők azonnal panaszt tettek, két hétig rá se bagózott erre a Southwest.

Elmondása alapján még a fentinél is kínosabb volt a sztori, Redford szerint szó szerint ujjal mutogattak az ötéves kislányra és az arcába nevettek. Abcde pedig kérdezte meglepetten, hogy "miért nevetnek a nevemen?" Az anya azt mondta, hogy azért, mert nem minden ember rendes. A BBC idézi a Vocativ 2014-es cikkét is, ami szerint akkor 328 gyereket hívtak Abcde-nek az Egyesült Államokban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek