Új légitársaság repül a magyar és a francia főváros között

  Az október 28-i start után november 8-án hivatalosan is elindult az Air France újgenerációs légitársasága, a JOON első járata a párizsi Charles de Gaulle (CDG) repülőtérről Budapestre. A téli menetrend kezdetétől a korábban az Air France által üzemeltetett járatokat – naponta háromszor – immár a 2017-ben indított JOON repüli a magyar és a francia főváros között. A járatok továbbra is a már megszokott átszállási lehetőségeket biztosítják az Air France és KLM kiterjedt útvonalhálózatára - olvasható a Budapest Airport közleményében.

  Forrás: Budapest Airport / (C)Zakany Gergely

  Az ünnepélyes járatindítás után - amelyen nem maradt el a repülőtéri tűzoltók által biztosított vízsugár-köszöntés sem - elindult a JOON napi három járata, mely a  2019-es nyári menetrendtől kezdve napi 4 járatra bővül majd.

  Forrás: Budapest Airport / (C)Zakany Gergely

  Az újabb járatnyitási hullám a nyári bővítést követi: több hosszú távú JOON-járat indult Párizsból Kairóba, Fokvárosba, Fortalezába, Mahéba és Mumbaiba az elmúlt szezonban, de Berlin, Barcelona, Porto és Lisszabon mellett immár Rómába, Nápolyba és Isztambulba is repülhetnek a JOON járatain.

  2019 nyarától Ecuador fővárosába, Quitóba is utazhatnak Párizsból, ahogy a karib-tengeri Saint-Martin szigetére is, az európai desztinációk sorához pedig Madrid, Stockholm, Prága és Manchester csatlakozik 2019 nyarától.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!