Felszállt a Wizz Air első Budapest-Athén járata

  Miközben a Ryanair tegnap elindította első közvetlen járatát Santanderbe, a Wizz Air gépe már megjárta első athéni útvonalát is, március 25. óta ugyanis a görög fővárosba is közlekedtet járatot. Az athéni járat kezdetben hetente négy indulással, majd szeptembertől naponta üzemel, jegyeket gépeire 12 ezer forinttól lehet találni.

  Ha végig járták az Akropoliszon álló építményeket, nézzék meg a templomhegy lábától 300 méterre megépített Akropolisz Múzeumot is!Forrás: Travelo

  Athént Görögország fővárosaként és a nyugati civilizáció bölcsőjeként emlegetik, amely páratlanul gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet. Ha létezik optimális időszak egy athéni hosszú hétvégéhez, akkor az a novembertől március végéig tartó, turistaszegény néhány hónap. Nincs tülekedés a látnivalók előtt, bármely szögből fotózható a görög kultúra minden darabja, az izzó napsugarak sem szédítik le az embert az Akropoliszról, és van idő arra, hogy úgy szippantsuk be az ókori város hangulatát, ahogy azt az úti könyvek írják. Ha csak egy hétvégéje van Athénra, használja ki okosan. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, mit érdemes mindenképp megnézni nettó három nap alatt. Ha pedig arra is kíváncsiak, hogy milyen helyeket lehet ingyen látogatni, akkor böngésszenek kedvükre ebben a cikkünkben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!