Nyártól már nem árul cigarettát fedélzetén a KLM

  Július elsejével beszünteti járatai fedélzetén a vámmentes cigaretta árusítását a KLM Holland Királyi Légitársaság - írja az Airportal a légitársaság közleménye alapján, amelyben döntését azzal indokolja, hogy az egészséges életmód és a sport támogatása nem fér össze a dohánytermék árusítással.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy a fedélzeti boltban milyen egyéb termékekkel váltják majd ki a cigarettát. Mindenesetre a légitársaságok körében a dohány árusítás tekintetében korántsem egységes a helyzet - hívja fel a figyelmet a lap. Az Emirates fedélzeti boltjában például a dohánytermékek az alkoholos italokkal együtt kaphatók, az Etihad Airways a muszlim vallás előírásaihoz igazodva azonban egyiket sem kínálja utasainak.

  Forrás: KLM

  Az európai és amerikai légitársaságok többsége szintén nem árusít dohányt járatai fedélzetén, ugyanakkor itt is megvannak a kivételek: a Virgin Atlantic például az utazás során előrendelés alapján kézbesít ilyen termékeket utasainak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!