Teljesen automatizált lett a check-in a Lufthansa összes EU járatán

  A Lufthansa utasai mostantól az automatizált check-in minden előnyét élvezhetik, a légitársaság Schengen határain belüli járataira ugyanis mostantól minden utas otthonról bejelentkezhet.

  A legalább 24 órával indulás előttig igényelt beszállókártyáról a légitársaság az indulás előtt 23 órával visszaigazolást küld – írja a Breaking Travel News. Így egyáltalán nincs szükség a reptéri sorbanállásra a check-in pultnál, de ez csak az EU országokon belüli járatok esetében igaz.

  A szolgáltatás igénybevételéhez az utasnak be kell jelentkeznie a légitársaság online felületére Miles & More fiókjába vagy Lufthansa azonosítójával. Amennyiben a kapott ülést módosítani szeretné, vagy visszamondja a járatot, esetleg elektronikus poggyászcímkét szeretne aktiválni, szintén itt teheti meg. Ezeket szintén az automatizált check-in folyamat részeként végezhetik el a honlapon. 

  EU-n belüli Lufthansa járatok esetén már erre sincs szükség a reptérenForrás: Flickr.com

  Az EU-n kívüli Lufthansa járatokra továbbra is a repülőtéren kell bejelentkezni. 

  Azok az utasok, akik nem rendelkeznek Lufthansa azonosítóval, illetve nem Miles & More törzsutasok, szintén tudják használni a fenti szolgáltatást – ez esetben a foglalásukhoz kapott visszaigazolásban szereplő hivatkozással tudnak bejelentkezni a rendszeren. Az ő esetükben a szolgáltatás csak az adott járatra használható fel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!