A Wizz Air új bázist nyit Bécsben

  Bécsben nyitja meg legújabb bázisát a légitársaság, így hálózata Ausztriával együtt 44 országra bővül.

  A Wizz Air júniusban nyitja meg bázisát a bécsi nemzetközi repülőtéren egy Airbus A320 típusú repülőgéppel, amelyet két további Airbus A321 követ novemberben. A bécsi bázis gyors növekedésének köszönhetően már idén 17 alacsony viteldíjas Wizz Air-járat üzemel majd az osztrák fővárosból.

  A legújabb Wizz-útvonalak az üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt széles választékot kínálnak: Gdansk, Tuzla és Várna áprilistól, Bari, Málta, Róma, Valencia és Tel-Aviv júniustól, míg Billund, Bergen, Dortmund, Kutaiszi, Lárnaka, Nis, Ohrid, Tenerife és Thesszaloniki novembertől válik elérhetővé Bécsből. Az új járatokra a jegyek a légitársaság honlapján 19,99 eurótól kezdődően foglalhatók.

  Egy Airbus A320-232 a Wizz flottájábólForrás: Flickr.com

  2018-ban a Wizz Air 450 ezer ülőhelyet kínál ausztriai járatain, és az év végére heti 69 járatot üzemeltet majd a bécsi repülőtérről. Az osztrák fővárosból indulva 44 ország 145 célállomására juthatnak el az utazók az Aviation 100 által Európa legjobb légitársaságának kikiáltott légitársasággal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!