A China Airlines Bécsben erősít

A China Airlines Bécsben erősít

 2018. március 1-től heti ötre növeli Bécs-Tajpej közötti non-stop járatai számát a China Airlines. A járatok már megjelentek a foglalási rendszerben - írja a Turizmus Online.

A járatbővítés híre különösen aktuális most, hisz Tajvan minden évben október 10-én tartja "dupla tíz napként" ismert nemzeti ünnepét. 1911-ben ugyanis ezen a napon ért véget a Vucsang-felkelés, amely a Csing-dinasztia végét és Kínai Köztársaság megalakulását eredményezte.

Kína nemzeti légitársasága jelenleg tizenhat non-stop járatot üzemeltet Európából Tajpejbe, amivel Tajvan egyetlen átszállással érhető el Budapestről. A kiinduló állomások: Amszterdam, Frankfurt, Róma, Bécs és hamarosan a londoni közvetlen járat is beindul.

Tízes számjegyek világítanak a Tajpej 101 felhőkarcoló tornyán a közelgő nemzeti ünnep alkalmábólFotó: Henry Lin / MTI / EPA

A bécsi indulás nagyon népszerű a magyar utazók körében, mert busszal vagy az Austrian Airlines járataival elérhetők a légitársaság tengeren túli csatlakozásai is.

Az útvonalon a világ jelenlegi legmodernebb utasszállítója, az AIRBUS-350-900 közlekedik. Ezek a gépmadarak maximális kényelmet, különleges belső kiképzést és az eddigieknél lényegesen magasabb szintű beltéri levegő áramlást biztosítanak az utasok számára.

Tajpejből egyébként számos távol-keleti és ausztrál-ázsiai célállomásra tesz elérhetővé közvetlen összeköttetést a légitársaság, mint például Thaiföld, Indonézia (Bali, Jakarta és Surabaya) illetve Vietnam.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek