A glasgow-i reptéren nem engedik elkóborolni a plüssmackókat

  A glasgow-i reptéren nem engedik elkóborolni a plüssmackókat

   

  Évente több száz mackó és más plüssjáték marad magára a repülőtéren vagy az oda érkező járatok fedélzetén. Az elmúlt három hónapban 21 plüssfigurát hagytak hátra gazdáik a reptér területén - olvasható a Glasgow Airport honlapján, amelynek személyzete elhatározta, hogy segít hazajuttatni a területén felejtett játékokat.

  Azért, hogy az elveszett mackóknak ne kelljen többé sokáig várakozniuk a reptéren, és, hogy a megtalálóik is egyből értesíteni tudják a tulajdonosokat, a repülőtéren bevezették a mackócímkét, amelyet a poggyászcímkéhez hasonlóan az utasfelvételi pultoknál lehet beszerezni, és amelyet a plüssjáték-tulajdonos adataival kell kitölteni.

  Fotó: Glasgow Airport

   

  Az eddig megtalált játékokról fényképet és egy videót is közzétett a reptér, remélve, hogy a gyerekek felismerik elveszett kedvenceiket, és vagy személyesen eljönnek értük, vagy kapcsolatba lépnek a repülőtérrel a közösségi oldalakon keresztül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!