Egy skorpió miatt ragadt a reptéren egy gép Párizsban

  Egy skorpió miatt ragadt a reptéren egy gép Párizsban

   

  Skorpiót talált egy utas hétfőn a Glasgow-ból Párizsba tartó repülőgép fedélzetén, ezért a gépnek elővigyázatosságból a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren kellett maradnia éjszakára, csak reggel tudott visszarepülni Skóciába – remélhetőleg már skorpió nélkül.

  Egy ehhez hasonló állat okozott riadalmatFotó: Chris Parker / Flickr

  Az EasyJet tájékoztatása szerint az EZY6883-as számú járatról van szó, annak egyik utasa értesítette a személyzetet, hogy skorpiót talált a fedélzeten. A légitársaság szóvivője közölte: mivel utasaik biztonsága és kényelme a legfontosabb, átvizsgálták, majd átfüstölték a belső tereket, mielőtt újra a levegőbe emelkedett a járat. A szóvivő elnézést kért az egész éjszakás késés okozta kellemetlenségért, hozzátéve hogy valójában "nem tehetnek róla".

  Az Easyjet honlapján található információk szerint az érintett utasoknak szállodai elhelyezést biztosítottak éjszakára - írja a BBC hírportálja.

  A légitársaság nem véletlenül vette komolyan az esetet: előfordult korábban is, hogy skorpiót találtak egy gépen, és az meg is marta az egyik utast. A hölgyet ellátták, de az egy órával később újra elinduló járatra már nem szállt fel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!