Eltörli az üzleti utazók átfoglalási díját a Lufthansa

Eltörli az üzleti utazók átfoglalási díját a Lufthansa

 

A gyakori utazóknak szeretne kedvezni a Lufthansa azzal, hogy szeptembertől eltörli a jegyek átfoglalási díját abban az esetben, ha az utazás napján az illető egy korábbi járatra szeretné átfoglalni a visszaútra szóló jegyét.

A lehetőség az Austrian Airlines, a Lufthansa és a SWISS „Economy Flex" és „Flexible Business Class" foglalási kategóriáinak utasaira, illetve és az egyéni vállalati díjszabással utazókra vonatkozik, és csak az európai járatokra érvényes, azokon belül is csak azokra, ahol nem közös üzemeltetésű a járat.

Az átfoglalás korábban is elérhető volt ezekben a kategóriákban, csak fizetni kellett érte. A jövőben viszont akkor is ingyenes ez a szolgáltatás, ha az eredetileg kiválasztott foglalási kategória már nem elérhető - közölte a légitársaság.

Fotó: Lufthansa

Természetesen mindez csak akkor lehetséges, ha vannak még szabad helyek (Economy Flex jegy estén) a turista osztályon vagy (Flexible Business Class jegy esetén) az üzleti osztályon. A Lufthansa járatainál az LH.com-on, az online utasfelvétel során, a Lufthansa-alkalmazásban vagy a repülőtéren, a check-in kioszknál vagy pultoknál lehet megejteni az ingyenes átfoglalást. Az Austrian Airlines és a SWISS járatai esetében kizárólag az önkiszolgáló kioszkban vagy a check-in pultoknál tudjuk igénybe venni a szolgáltatást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek