Átszálló légitársasággá válik a Ryanair

  Átszálló légitársasággá válik a Ryanair

  Keményen rágyúr a saját hálózaton belüli átszálló forgalomra a Ryanair: Budapestről már két desztináció is elérhető milánói csatlakozással - írja a Turizmus Online.

  A szerdai naptól a Ryanair Milánó - Bergamo bázisán keresztüli átszállással Portóba és Ibizára repülhetünk Budapestről. A dolog a gyakorlatban úgy működik, ahogy a "hagyományos" utak esetében már megszokhattuk: terminálon belül maradva szállunk át a csatlakozó járatra, a feladott poggyászunk a végső desztinációig megy, és egy foglalási számot kapunk a teljes útra.

  Milánó-Bergamo idén júliustól működik a Ryanair átszálló bázisaként is. Jelenleg ötven, míg Róma-Fiumicino repülőtéren keresztül tíz úticélra biztosított az átszállás. Az év végéig több bázison is beindítja az Aer Lingus-szal és Norwegian-nel együttműködve már húsz tengerentúli járatra is ráhordó Ryanair átszálló forgalmát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek