Csobbanna egyet, miközben a repülőre vár?

Csobbanna egyet, miközben a repülőre vár?

Mindig bosszantó, ha az ember egy teljes napot veszt a nyaralásból amiatt, hogy délután vagy este indul a gépe. A szállodából menni kell, de a csomagokat vagy el tudjuk helyezni, vagy nem – és hol van még a reptéri check-in. Erre a problémára kínál megoldást egy brit utaztató cég, amely egészen a strandig hozza el a hotelek és légikikötők előnyeit, illetve mindazt a kényelmet, amit a nyaralás alatt megszoktunk.

A csomagmegőrzővel, illetve a bőröndök feladását is magában foglaló, igazi reptéri check-innel felturbózott első tengerparti lounge a barbadosi Brownes Beach homokos tengerpartján épül majd fel, és a tervek szerint jövő tavasszal nyitja meg kapuit az utazók előtt – írja az Independent.

 

Fotó: Virgin Holidays

A tengerentúli járatok utasai régóta panaszkodnak arra, hogy a hosszú repülőút előtt nem tudnak még utoljára feltöltődni, hisz a szállodák legkésőbb délben kiteszik őket, de a járatuk csak este indul. Őket szerettük volna kárpótolni végre – mondja az utaztató cég képviselője. A strand belépő árában egyébként nemcsak a törölköző, a zuhany és kabin használat, a wifi és a díjmentes étel illetve italfogyasztás van benne, hanem a szállodai, majd a reptéri taxi ára is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek