Nem fog ásítozni többé a British járatain a biztonsági bemutató alatt

Nem fog ásítozni többé a British járatain a biztonsági bemutató alatt

Korábban már esett szó arról, hogy a légitársaságok egészen vad dolgokat találnak ki, ha arról van szó, hogy megnézessék utasaikkal a biztonsági bemutatót, és ez a trend továbbra sem hanyatlik. Most a British Airways talált ki új videókat, amiket garantáltan végignézünk, és még jól is szórakozunk közben – írja a Skift.com.

A biztonsági bemutató a hetente utazókat csak idegesíti és untatja, viszont akik egy évben egyszer ülnek gépen, biztosan jobb, ha felfrissítik emlékeiket arról, hogy mit kell tenni vészhelyzet esetén a repülőgépen.

A brit légitársaság a Comic Relief alapítvánnyal együttműködésben olyan videókat készített, melyek viccesek, ráadásul brit sztárok armadáját vonultatják fel. A fent látható videó amolyan kedvcsináló: a sztárok itt meghallgatáson vesznek részt, hogy bizonyítsák rátermettségüket a nagy feladatra, azaz a biztonsági bemutatóra – angolul beszélők előnyben, de azért mindenképp vicces lesz látni a nagy neveket, amint komoly arcot igyekeznek vágni a biztonsági bemutató alatt.

Többek között Thandie Newton, Gordon Ramsay, Chiwetel Ejiofor és Ian McKellen adták arcukat az új videóhoz, de feltűnik benne Bridget Jones apukája is. Jó szórakozást!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek