Nem adtak oxigént a pánikbeteg férfinek a Ryanair gépén, mert nem fizetett érte

  Nem adtak oxigént a pánikbeteg férfinek a Ryanair gépén, mert nem fizetett érte

   

  A légitársaságnál ugyanis egészségügyi okok miatt lehet palackból oxigént vételezni, de ehhez előre ki kell fizetni az 50 fontos (17 500 forintos) foglalási díjat - írja az Airportal a The Sun brit bulvárlap cikke alapján.

  Az esetről a férfi 58 éves fia számolt be felháborodottan a bulvárlapnak, állítva: a járat légiutas-kísérői nem segítettek édesapjának, amikor arra szüksége lett volna. A 80 éves férfi tüdőproblémákkal küzd, és ha nem kap levegőt, bepánikol. Ez történt az East Midlandsből Faróba tartó járaton is. A történet szerint a légicég utaskísérői nem törődtek a férfival, csak a felszállás előkészületeivel foglalkoztak és megtagadták tőle a friss oxigént, mondván, nem fizette ki az 50 fontos foglalási díjat.

  Mivel a kísérők nem segítettek, apja viszont egyre rosszabbul volt, úgy döntöttek, végül leszállnak a gépről, és így még biztonságban elérték a terminált, ahol segítséget kapott a 80 éves férfi. Később elmondta, nem tudja mi történt volna, ha tovább marad a fedélzeten, és kijelentette: soha nem fog repülni ez után az élmény után. A légitársaság nem reagált a cikk állításaira - teszi hozzá az Airportal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!